top of page

Airsoft Challenge udvikler sig i høj fart!

I de seneste år har vi set flere foreninger, der tilbyder Airsoft Challenge poppe frem. Det er både helt nye foreninger og skytteforeninger, der har taget denne nye aktivitet til sig. Både de nye foreninger og eksisterende foreninger melder om stor medlemstilgang, efter at de er kommet i gang med denne fede skydeaktivitet.


DGI har gjort et stort stykke arbejde med at udvikle og udbrede aktiviteten i hele landet. De første træneruddannelser er klar, og der går nu rygter om, at det første mesterskab er på vej til efteråret. Her skal foreningernes skytter dyste mod hinanden på både actionfyldte handlebaner og med den mere klassiske præcisionskydning. Hos GET YOUR GEAR ser vi meget frem til at opleve og følge dette på sidelinjen. 2020 tegner til at blive et spændende år for Airsoft Challenge sporten.


Sidste nyt er, at Norge's Skytteforbund nu er begyndt at kigge med på Airsoft Challenge aktiviteten i Danmark. Læs mere om Airsoft Challenge og hvordan man kommer i gang på DGI's hjemmeside HER.

24 visninger0 kommentarer

コメント


bottom of page