top of page

GUIDES OG HJÆLP

Guides

Hos GET YOUR GEAR har vi prioteret at lave videoguides til flere af vores produkter. Alle vores guides ligger på vores Youtube kanal men kan selvfølgelig  findes under menuen guides eller via linket HER på vores side.

Vi laver løbende nye guides og bestræber os på at have videoguides til alle vores mest populære produkter. 

Vores guides er delt op i emner så samme produkt kan have flere videoer, f.eks en sigte kan både have en video med "Sådan indstiller du sit sigte" og "Sådan monterer du dit sigte". 

Kan du ikke finde en guide til det produkt du søger så kontakt endelig vores support med dine spørgsmål. Du kan kontakte supporten på info@getyourgear.dk. eller på vores facebook side via linket HER. 

Hjælp

Hos GET YOUR GEAR vi valgt at specialisere os i Airsoft Challenge, PRS, Long Range og Outdoor.


Alle vores medarbejdere har flere års erfaring inden for disse områder og har en god bred viden som vi gerne deler ud af.

Vores team går meget op i at give vores kunder den bedst mulige oplevelse med vores produkter, derfor gør vi meget ud af at vejlede både før, men også efter købet.  

 

Står du i en situation hvor du ikke ved hvad du har brug for eller er der noget du er i tvivl om ved dit produkt, så tag endelig fat i vores support team og få den hjælp du har brug for.

 

Søger du noget helt specifikt du ikke kan finde på vores side, eller har du brug for vejledning til en unik løsning. Så hold dig ikke tilbage med at kontakte os. Vi laver nemlig en del speciale opgaver og løsninger efter vores kunders unikke ønsker.

Kontakt vores support team på info@getyourgear.dk

bottom of page