top of page

OM OS

GET YOUR GEAR

Hos GET YOUR GEAR  er vi specialiseret os indenfor Airsoft, PRS og Long Range skydning. Men når det er sagt rummer vores sortiment selvfølgelig også andre spændende produkter som f.eks. taktiske outdoor produkter og  gadget som vi synes at man ikke kan være for uden.

Airsoft

I vores Airsoft afdeling fokuserer vi primært på at kunne tilbyde vores kunder nogle smarte pakker til Airsoft Challenge

med danske guides på papir eller video . Vores tanke er at det skal være så let og lige til som muligt at komme igang med denne spændende og actionfyldte Airsoft Challenge aktivitet.

PRS og Long Range

Her bruger vi energien på at udvikle hjælpemidler ud fra de efterspørgelser vi ser og høre om på skydebanerne. Vores udvalg her rummer nogle af de mest kendte mærker indenfor PRS og Long Range skydning, men også unikke costum løsninger som vi har fået speciel-produceret til os.

 

GET YOUR GEAR er ejet af Get Your Gear ApS
og har lager i Vordingborg på Sydsjælland. GET YOUR GEAR har ikke et show room på den fysiske adresse, men tager i stedet rundt til foreninger og klubber for at  fremvise frem og fortælle og produkterne. Get Your Gear ApS har i de seneste år arbejdet med kunder inden for skytteområdet og har nu valgt at lave en specialiseret afdeling med lækre produkter og smarte pakker til dette skyttemarkedet.

Hos GET YOUR GEAR lagerfører vi er pænt udvalg af produkter og reservedele. Vi følger nøje de nyeste trends og bestræber os på  at være på forkant med hvad der er rykker både nationalt og internationalt. 

Skulle det ske at du ikke finder hvad du søger hos os, er du altid velkommen til at sende os en mail på info@getyourgear.dk så vil vi forsøge at hjælpe med at skaffe det som du søger hjem til dig eller henvise til en der kan dette.  

Da nogle af vores varer findes i flere versioner foretrækker vi al kommunikation omkring produkter på mail, hvor vi kan linke, sende billeder og lignede for at sikre at det er det helt korrekte produkt som du søger.

 

bottom of page