top of page

SOCIALT

Vores sociale grupper

Hos GET YOUR GEAR har vi lavet et socialt område, hvor du som bruger af siden kan dele show-off billeder, planlægge ture og meget mere.

Tanken med vores sociale grupper er, at vi vil prøve at opbygge et community på vores side, som har til formål at styrke sporten og aktiviteterne rundt om i landet.

Grupperne kan bruges til alt fra problemstillinger til indbydelser til arrangementer. Der er få og simple regler, heriblandt at vi selvfølgelig snakker ordentligt til hinanden og fører en fornuftig dialog.

 

Hos GET YOUR GEAR vil der løbende blive tilføjet flere grupper efter behov. Skulle du have en knald god idé til en ny gruppe, som vi burde tilføje, så hold dig endelig ikke tilbage fra at kontakte os med din idé!

Send en mail på info@getyourgear.dk eller på vores facebookside med din idé til en ny gruppe.

 

 


Gå til vores sociale grupper via linket HER.


 

Nyt på bloggen

Hos GET YOUR GEAR har vi lavet en nyhedsblog, hvor vi bestræber os på at videreformidle nogle af de gode historier fra foreninger og klubber rundt om i Danmark.

 

Dette kan være historier om alt fra sociale arrangementer til nytænkning, som kan gavne andre foreninger og klubber.

 

På bloggen vil der løbende komme opslag om nye tiltag og regler fra forbund og regeringen samt stævner og hyggeture inde for Airsoft Challenge, friluftslivet, PRS og Long Range skydning.  

 

Vi sætter pris på din hjælp!

Da der desværre kun er 24 timer i døgnet, så kommer vi her til at bede om din hjælp!

 

Har du en god historie eller en nyhed inde for vores aktiviteter, som du tænker fortjener at blive delt, så hjælp os med en besked og gerne med et eller flere stemningsbilleder, som vi må dele på vores blog.
 

Send en mail på info@getyourgear.dk eller på vores facebookside med din egen historie eller spændende oplevelser.
 

 


Gå til nyt på bloggen via linket HER.

bottom of page